DIVINAS PREPARA UN NOU ESPECTACLE QUE S’ESTRENARÀ A LA PRIMAVERA

//DIVINAS PREPARA UN NOU ESPECTACLE QUE S’ESTRENARÀ A LA PRIMAVERA

DIVINAS PREPARA UN NOU ESPECTACLE QUE S’ESTRENARÀ A LA PRIMAVERA

La companyia artística Divinas formada per Carla Móra, Irene Ruiz i Marta Móra, ha treballat durant tot l’estiu amb la directora i dramaturga Carol López preparant un nou espectacle que portarà per títol Histèriques i que s’estrenarà el 19 de març de l’any vinent al Teatre de Salt. Després,  entre el 6 d’abril i el 15 de maig, farà temporada a la Sala Muntaner de Barcelona.

Aquesta és la primera ocasió que Divinas treballa sota les ordres de Carol López que mantenint l’essència de la companyia –música i veus en directe- farà que tres dones es trobin amb elles mateixes. Aquest és el cinquè treball de la companyia. Anteriorment Divinas ha estrenat Sing! Sing! Sing!, Chocolat!,Enchanté! i Paradís.

By |2016-05-05T17:33:26+00:00Novembre 16th, 2015|General|0 Comments

Leave A Comment