DIVINAS PRESENTA UN NOU ESPECTACLE AMB FORMAT DE CONCERT

//DIVINAS PRESENTA UN NOU ESPECTACLE AMB FORMAT DE CONCERT

DIVINAS PRESENTA UN NOU ESPECTACLE AMB FORMAT DE CONCERT

El 8 de novembre, la companyia Divinas presenta a Arenys de Mar una nova proposta artística. Es tracta d’un nou espectacle, que (de moment) porta per títolThe Party i que té format de concert. Sota la direcció musical del saxofonista i compositor Dani Nel·lo i la direcció de Martí Torras (director de la posada en escena de Blaumut, Els Catarres o La Pegatina, entre altres), el trio format per Carla Móra, Irene Ruiz i Marta Móra oferiran un repertori més exòtic del que ens tenen habituats, sense deixar, del tot, les arrels del swing que ha caracteritzat a Divinas durant la seva primera dècada d’història. ‘Es tracta d’un repertori més canalla i amb més rhythm blues’, expliquen les integrants de Divinas.

En aquest nou espectacle, el trio Divinas comptarà amb la música del pianista Federico Mazzanti, del contrabaixista Paco Weht, el saxo tenor de Artem Zhuliev i la bateria de Martí Elias.

By |2016-05-05T17:30:03+00:00Novembre 16th, 2015|General|0 Comments

Leave A Comment