EL ‘CARMINA BURANA’ DE LA FURA CONTINUA LA SEVA GIRA A TAIWAN

//EL ‘CARMINA BURANA’ DE LA FURA CONTINUA LA SEVA GIRA A TAIWAN

EL ‘CARMINA BURANA’ DE LA FURA CONTINUA LA SEVA GIRA A TAIWAN

La reinterpretació del Carmina Burana de La Fura dels Baus no descansa ni veu la fi de la seva gira i la pròxima estació és la ciutat de Taichung, a Taiwan. L’òpera de Carl Orff, dirigida per Carlus Padrissa, s’instal·larà al National Taichung Theater, en dues úniques funcions els dies 20 i 21 de novembre.

La Fura dels Baus ha concebut un Carmina Burana trepidant, on l’espectador, a través d’impactants escenes, efectes especials i fins i tot fragàncies primaverals, se submergeix en la contundent i visceral música de Carl Orff, interpretada en directe per la National Taiwan Symphony Orchestra.

Un cilindre de deu metres de diàmetre envolta a l’orquestra sobre l’escenari alhora que unes imatges, projectades sobre ell, il·lustren l’obra. Una lluna gegant, el desglaç, cascades d’aigua, èxtasi floral, una verema en directe, vi, aigua i foc.

Prop de 100.000 espectadors ja han gaudit d’aquest espectacle a Espanya, França, Itàlia i Amèrica del Sud.

By |2016-05-05T17:30:10+00:00Novembre 16th, 2015|General|0 Comments

Leave A Comment