EL DOCUMENTAL ‘CAMPO A TRAVÉS’ SOBRE MUGARITZ S’ESTRENARÀ EL SETEMBRE AL FESTIVAL DE SAN SEBASTIÁN

//EL DOCUMENTAL ‘CAMPO A TRAVÉS’ SOBRE MUGARITZ S’ESTRENARÀ EL SETEMBRE AL FESTIVAL DE SAN SEBASTIÁN

EL DOCUMENTAL ‘CAMPO A TRAVÉS’ SOBRE MUGARITZ S’ESTRENARÀ EL SETEMBRE AL FESTIVAL DE SAN SEBASTIÁN

Dins del marc de la secció Culinary Zinema del 63è Festival Internacional de Cine de San Sebastián es presenta el llargmetratge Campo a través, el proper 19 de setembre; un documental filosòfic i etològic que compta amb els testimonis de l’equip humà de Mugaritz per narrar els seus pensaments sobre allò positiu i negatiu de no seguir cap camí establert.

Camp a través, el director Pep Gatell (La Fura dels Baus) retrata allò que mou el restaurant Mugaritz, les idees de les que parteixen els seus plats, què significa per a l’equip assolir l’excel·lència i l’èxit, com es pateix i gaudeix… en definitiva, com es crea i es destrueix Mugaritz constantment, un lloc en el qual la fi culinari s’ha vist superat pel procés creatiu i les seves possibles variables.

By |2018-12-17T11:07:02+00:00Novembre 16th, 2015|General|0 Comments

Leave A Comment