DESPRÉS DE L’ESTIU, LA COMPANYIA PEPA PLANA REPRÈN LA GIRA DE ‘PENÈLOPE’

//DESPRÉS DE L’ESTIU, LA COMPANYIA PEPA PLANA REPRÈN LA GIRA DE ‘PENÈLOPE’

DESPRÉS DE L’ESTIU, LA COMPANYIA PEPA PLANA REPRÈN LA GIRA DE ‘PENÈLOPE’

El  13 d’octubre, la Cia. Pepa Plana representa l’espectacle Penèlope al Teatre Fortuny de Reus, just després de passar per la Escuela Navarra de Teatro de Pamplona, on a més de dues funcions els dies 3 i 4, també farà un taller d’una setmana per als seus alumnes.

Durant el curs 2015-2016, Pepa Plana també participa en les  sessions de FlipArt de la Diputació de Barcelona, programa que acosta els artistes i tècnics de l’espectacle als instituts de secundària per tal d’incentivar la presència de les arts escèniques entre els joves.

 

By |2016-05-05T17:30:32+00:00Novembre 16th, 2015|General|0 Comments

Leave A Comment