ROCAMORA TEATRE PRESENTA ‘SOLISTA’ A TURQUIA

//ROCAMORA TEATRE PRESENTA ‘SOLISTA’ A TURQUIA

ROCAMORA TEATRE PRESENTA ‘SOLISTA’ A TURQUIA

Després de representar Petits Suïcidis al Brasil, en una nova edició del FITO Festival Internacional de Teatro de Objetos aquesta vegada a Maceió, capital de l’estat d’Alagoas, i de presentar la seva nova seu Espai Animacions dins de l’Aplec Titellaire de Calders, que ells mateixos van organitzar, Rocamora Teatre actuarà per primer cop a Turquia amb Solista del 16 al 25 d’octubre al Kukla Festivali (Istanbul International Puppet Festival).

El 29 de novembre faran dues representacions d’aquest mateix espectacle al Teatro Campos Elíseos de Bilbao, País Basc.
També actuaran al març 2016, al 10th Izmir International Puppet Days a Esmirna, Turquia.

By |2016-05-05T17:31:17+02:00Novembre 16th, 2015|General|0 Comments

Leave A Comment