Teatro de los Sentidos torna amb ‘Renéixer’ a Sant Sadurní ‘

//Teatro de los Sentidos torna amb ‘Renéixer’ a Sant Sadurní ‘

Teatro de los Sentidos torna amb ‘Renéixer’ a Sant Sadurní ‘

Renéixer, un espectacle inspirat en l’univers del cava i que parla de les segones oportunitats, torna a Sant Sadurní d’Anoia. Renéixer, que continua la recerca iniciada amb La memòria del vi i Fermentació, compta amb la participació de veïns de Sant Sadurní que van col·laborar en uns tallers en els quals es van recuperar tradicions i llegendes sobre el cava i que s’han incorporat al repartiment final del muntatge. L’espectacle, coproduït amb l’Ajuntament de Sant Sadurní, podrà veure’s en La Fassina de Can Guineu els dies 4, 5, 6, 7, 8, 11, 12 i 13 de desembre.

By |2016-05-05T17:28:42+00:00Novembre 24th, 2015|General|0 Comments

Leave A Comment