Sol Picó segueix girant al desembre

//Sol Picó segueix girant al desembre

Sol Picó segueix girant al desembre

El 7 de desembre, Sol Picó estará actuant amb We,Women dintre de la programació del Temporada Alta a les 21hrs al Teatre Municipal de Girona, on el paper de la dona en la societat global ocupa l’espai central de la seva reflexió. Per això ha demanat a ballarines d’orígens geogràfics diversos que intentin parlar sobre la identitat femenina arreu del món. S’hi convoca Shantala Shivalingappa (ballarina tradicional índia que ha visitat Temporada Alta en diverses ocasions), a més de l’expressiu butoh japonès de Minako Seki o la dansa de fusió africana de Julie Dossavi. El resultat és un potent còctel que navega entre la tradició i la modernitat, entre la denúncia i el lirisme.

I segueix també la gira de One Hit Wonders volant sense parar cap al fracàs amb les properes funcions que serán el 18 i 19 de desembre, dintre del Festival d’Arts Escèniques de Sevilla, al Centro TNT a les 21hrs.

En aquest espectacle, la Sol fa una revisió irònica i àcida de la seva trajectòria d’aquests 20 anys com a companyia.

By |2016-05-05T17:28:33+00:00Novembre 26th, 2015|General|0 Comments

Leave A Comment