Sol Picó, al febrer, sense parar

//Sol Picó, al febrer, sense parar

Sol Picó, al febrer, sense parar

El 4 de febrer, Sol Picó participarà a la sala Artte amb la peça Cita a ciegas amb el pianista Marco Mezquida.

I el 26 de febrer estará amb We, women dintre del festival ‘Equilibrio Festival’ a Roma, a les 21hrs, a la sala Petrassi, on el paper de la dona en la societat global ocupa l’espai central de la seva reflexió. Per això ha demanat a ballarines d’orígens geogràfics diversos que intentin parlar sobre la identitat femenina arreu del món. S’hi convoca Shantala Shivalingappa,ballarina tradicional índia de kuchipudi, a més de l’expressiu butoh japonès de Minako Seki o la dansa de fusió africana de Julie Dossavi. El resultat és un potent còctel que navega entre la tradició i la modernitat, entre la denúncia i el lirisme, tot amanit amb un combo flamenc composat només per dones.

By |2016-05-05T17:25:27+00:00Gener 25th, 2016|General|Comentaris tancats a Sol Picó, al febrer, sense parar