II Jornada d’Innovació Educativa de Teatro de los Sentidos

//II Jornada d’Innovació Educativa de Teatro de los Sentidos

II Jornada d’Innovació Educativa de Teatro de los Sentidos

Teatro de los Sentidos organitza la segona trobada dedicada a la innovació en l’educació el pròxim 27 de febrer, al Polvorí de Montjuïc.

Durant la jornada hi haurà un taller on caldrà inscriure’s prèviament, ‘La naturalesa del silenci’, on es treballarà experiencialment sobre els conceptes de l’escolta, la pregunta generadora i el silenci. A continuació, hi haurà una taula rodona sobre el tema en l’àmbit de l’educació.

L’objectiu és situar els moments de silenci que ens han permès crear consciència de nosaltres mateixos, reflexionar i superar les nostres limitacions en les comunitats educatives, tant dins com fora de l’escola.

Aquesta jornada va dirigida a tots aquells que tenen contacte amb nens interessats en les noves formes d’entendre l’educació.

La trobada és el tret d’inici als cursos monogràfics que es presentaran el mateix dia i que tindran lloc al llarg del 2016.

By |2016-05-05T17:23:23+00:00Gener 26th, 2016|General|Comentaris tancats a II Jornada d’Innovació Educativa de Teatro de los Sentidos