El macroespectacle ‘Afrodita y el juicio de Paris’ inaugurarà el ‘Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotá’

//El macroespectacle ‘Afrodita y el juicio de Paris’ inaugurarà el ‘Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotá’

El macroespectacle ‘Afrodita y el juicio de Paris’ inaugurarà el ‘Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotá’

La Fura dels Baus viatjarà a Bogotà per inaugurar el ‘Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotá‘ amb el macroespectacle Afrodita y el juicio de Paris. Serà una única funció que donarà el tret de sortida a aquest reconegut festival colombià, el diumenge 6 de març, a les 18h, al ‘Parque Metropolitano Simón Olívar’.

L’obra, dirigida per Pera Tantiñá, serà un cop més un espectacle aeri, de música i vídeo que posseirà tota la màgia. A més a més, Afrodita y el juicio de Paris comptarà amb participants locals (seleccionats prèviament a través d’un càsting). I és que el muntatge dóna gran importància al factor humà, necessari per fer possible aquest impressionant show de 55 minuts de durada.

L’espectacle comptarà amb transmissions a les xarxes socials a través del hashtag ‘#AfroditaBogotá‘. Hi haurà entrevistes en línia amb els participants, assajos i altres informacions d’interès que permetran apropar al públic, tant colombians com internacionals, a aquest viralshow.

Aquest muntatge a l’aire lliure narra la disputa entre Atenea, Hera i Afrodita per posseir la poma ‘per a la més bella’. El temperat Paris haurà de ser el que exerceixi de jutge i les deesses li temptessin oferint diversos dons a canvi que les triï. Paris seleccionarà a Afrodita que li atorgarà una cosa a la que és incapaç de negar-se: la bella Helena, futura precursora de la guerra de Troia.

By |2016-05-05T17:23:10+02:00Febrer 25th, 2016|General|Comentaris tancats a El macroespectacle ‘Afrodita y el juicio de Paris’ inaugurarà el ‘Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotá’