La Cia. Pepa Plana, enllestint el nou espectacle

//La Cia. Pepa Plana, enllestint el nou espectacle

La Cia. Pepa Plana, enllestint el nou espectacle

La Cia. Pepa Plana, aquest març, torna a fer residència al Teatre Principal de Valls per acabar el seu nou espectacle Paradís Pintat, sota la direcció d’en Ferruccio Cainero. L’estrena està prevista pel pròxim estiu, encara que al maig ja començaran les primeres funcions per anar-lo polint.

Un espectacle divertit, però que alhora ens enfrontarà a algunes de les pitjors misèries que tenim com a societat benestant. Aquesta també és la feina dels pallassos i les pallasses: posar un mirall al davant dels espectadors perquè es vegin reflectits i interpel·lats . Quin és el nostre posicionament en tot això?

By |2016-05-05T17:22:39+02:00Febrer 25th, 2016|General|Comentaris tancats a La Cia. Pepa Plana, enllestint el nou espectacle