Sol Picó, al març, a França

//Sol Picó, al març, a França

Sol Picó, al març, a França

El 8 de març amb motiu del Dia de la Dona, Sol Picó estará amb We, Women al Theatre Nationale de Macon (França), a les 20:30hrs. En aquest espectacle, el paper de la dona en la societat global ocupa l’espai central de la seva reflexió. Per això ha demanat a ballarines d’orígens geogràfics diversos que intentin parlar sobre la identitat femenina arreu del món. S’hi convoca Shantala Shivalingappa, ballarina tradicional índia de kuchipudi, a més de l’expressiu butoh japonès de Minako Seki o la dansa de fusió africana de Julie Dossavi. El resultat és un potent còctel que navega entre la tradició i la modernitat, entre la denúncia i el lirisme, tot amanit amb un combo flamenc composat només per dones.

El 19 de març, Sol Picó estarà volant de nou amb One Hit Wonders a l’Espai Escènic Can Humet del Masnou, a les 20hrs, directament al fracàs i la bogeria fen una àcida revisió de la seva carrera amb motiu del 20è aniversari de la companyia.

By |2016-05-05T17:23:16+02:00Febrer 25th, 2016|General|Comentaris tancats a Sol Picó, al març, a França