Del 6 d’abril al 15 de maig, la companyia artística Divinas farà temporada a la Sala Muntaner de Barcelona amb el seu espectacle Enchanté!.

Enchanté! és potser l’espectacle més madur i més reconegut fins ara de la més d’una dècada de recorregut de la companyia. Va guanyar el Premi Unnim de Teatre 2012 i ha fet gira per diverses poblacions de Catalunya i arreu de l’Estat Espanyol i també ha estat al Festival de Puebla a Mèxic.

En un primer moment, estava previst que Divinas fes temporada a la Sala Muntaner amb el seu nou projecte Histèriques, però la directora Carol López ha hagut de deixar el projecte per motius personals i la companyia s’ha vist obligada a posposar el projecte.

Enchanté! també es podrà veure el 6 de març al Teatre Principal d’Arenys de Mar i el 18 de març al Teatre de Salt.