Tot commemorant els quaranta anys de professió en el Teatre de Marionetes, Carles Cañellas proposa un treball per a joves i adults, on combina la puresa del titella de fil, amb la manipulació més acurada possible i una exploració de les enormes capacitats dramàtiques del ninot, que es mou sota diverses coreografies contemporànies, amb música electrònica i projeccions de video-art, fetes a mida.

L’equip artístic el componen bàsicament els dos membres estables de la companyia que s’encarreguen de bona part de l’obra, però s’hi sumen el vídeo artista italià Giacomo Verde, l’il·luminador Quico Gutiérrez i un jove músic de 20 anys que signa sota el pseudònim InnoDB.

Identitats vol mostrar a un públic habitualment allunyat de la marioneta, un camp que no per desconegut és menys interessant i que projectant-se al futur, arrela directament en les teories dels experimentadors teatrals de les primeries del segle XX.