A l’abril, Sol Picó a Galícia

//A l’abril, Sol Picó a Galícia

A l’abril, Sol Picó a Galícia

El 25 d’abril, Sol Picó estará amb We, Women a l’Auditori de Santiago de Compostela, a les 20:30hrs , on el paper de la dona en la societat global ocupa l’espai central de la seva reflexió. Per això ha demanat a ballarines d’orígens geogràfics diversos que intentin parlar sobre la identitat femenina arreu del món. S’hi convoca Shantala Shivalingappa, ballarina tradicional índia de kuchipudi, a més de l’expressiu butoh japonès de Minako Seki o la dansa de fusió africana de Julie Dossavi. El resultat és un potent còctel que navega entre la tradició i la modernitat, entre la denúncia i el lirisme, tot amanit amb un combo flamenc composat només per dones.

By |2016-05-05T17:21:54+02:00Març 22nd, 2016|General|Comentaris tancats a A l’abril, Sol Picó a Galícia