Programa ‘Escuela de los Sentidos 2016’

//Programa ‘Escuela de los Sentidos 2016’

Programa ‘Escuela de los Sentidos 2016’

Teatro de los Sentidos presenta el seu programa 2016 de la ‘Escuela de los Sentidos’ entorn a ‘La naturalesa del silenci’. La II Jornada d’Innovació educativa que va tenir lloc el passat 27 de febrer va ser el tret de sortida al cicle de monogràfics que ara es presenten.

De moment hi ha programats 4 monogràfics que seran impartits pel director Enrique Vargas, i els artistes-investigadors de la companyia: ‘Paraula i silenci’ i‘El vestuari i la màscara com objectes del silenci’ que es faran properament; i ‘L’art sonor i el silenci’ i ‘Poètiques del silenci’ tindran lloc durant la pròxima tardor.

Actualment ja estan obertes les inscripcions pel primer monogràfic ‘Paraula i Silenci’ programat pels dies 8, 9 i 10 d’abril. De forma teòrica i pràctica s’analitzarà el llenguatge i de quina forma es pot superar la definició que habitualment en fem. Tot això al voltant del silenci com a forma d’escolta.

Aquests monogràfics van dirigits a artistes, actors, titellaires, contacontes, professors d’escola, educadors i aquells interessats en aprofundir en els temes proposats.

By |2016-05-18T14:08:41+02:00Març 30th, 2016|General|Comentaris tancats a Programa ‘Escuela de los Sentidos 2016’