Insectotròpics prepara una col·laboració amb el festival Imaginácie d’Eslovàquia

//Insectotròpics prepara una col·laboració amb el festival Imaginácie d’Eslovàquia

Insectotròpics prepara una col·laboració amb el festival Imaginácie d’Eslovàquia

Insectotròpics prepara un espectacle basat en el llenguatge propi de la companyia de combinar diferents disciplines artístiques com són el vídeo, la pintura, la música o el teatre. La companyia treballarà amb artistes locals a Eslovàquia per a la creació d’un espectacle que formarà part del Festival Imaginácie. El Festival se celebra a la ciutat de Košice el mes de juny.  Al mes d’abril, alguns membres de la companyia es van desplaçar a Eslovàquia per a realitzar un taller, que és la llavor del que serà l’espectacle final. Al mes de juny hi tornaran per als assajos i l’estrena.

By |2018-12-17T11:07:00+02:00Abril 25th, 2016|General|Comentaris tancats a Insectotròpics prepara una col·laboració amb el festival Imaginácie d’Eslovàquia