La companyia Lazzigags representarà l’espectacle ‘Pippi Langstrump’ al Teatre Sanpol de Madrid

//La companyia Lazzigags representarà l’espectacle ‘Pippi Langstrump’ al Teatre Sanpol de Madrid

La companyia Lazzigags representarà l’espectacle ‘Pippi Langstrump’ al Teatre Sanpol de Madrid

Per primera vegada en 10 anys, l’espectacle Pippi Langstrump de Lazzigags Produccions estarà al Teatro Sanpol de Madrid el tercer cap de setmana de maig amb quatre funcions: divendres 13, a les 20 h; dissabte 14, a les 18 h; i diumenge 15, doble funció, a les 12 h i a les 18 h. L’espectacle s’ha actualitzat amb nous arranjaments musicals creats per Marc Sambola i noves projeccions realitzades per Eloi Linuesa, inspirades en les obres del pintor i dissenyador Carl Larsson, que ja havia inspirat els interiors de la Villa Vilekula.

By |2016-05-26T12:12:27+02:00Abril 25th, 2016|General|Comentaris tancats a La companyia Lazzigags representarà l’espectacle ‘Pippi Langstrump’ al Teatre Sanpol de Madrid