Actuacions del mes de maig de Camut Band

//Actuacions del mes de maig de Camut Band

Actuacions del mes de maig de Camut Band

Aquest mes de maig, Camut Band actuarà, amb La vida és ritme, al Palau Altea (Altea-Alacant), el 7 de maig, a les 20:00h; i a l’Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja de La Vall d’Uixó-Castelló, el 8, a les 19:00h.

La vida és ritme és un espectacle de Camut Band on es barregen la percussió africana, el ‘tap dance’, la veu i el ball sobre sorra. Durant més d’una hora, sis intèrprets juguen amb els seus papers, intercanvien les seves habilitats i barregen els seus ritmes per a aconseguir un espectacle original, fresc, sorprenent i tan ple d’energia que fa que els espectadors tinguin ganes d’aixecar-se i posar-se a ballar, embriagats per la màgia del que està succeint en l’escenari.

By |2018-12-17T11:07:00+02:00Abril 28th, 2016|General|Comentaris tancats a Actuacions del mes de maig de Camut Band