L’ESGRIMA ARRIBA A ‘SCARAMOUCHE’!

//L’ESGRIMA ARRIBA A ‘SCARAMOUCHE’!

L’ESGRIMA ARRIBA A ‘SCARAMOUCHE’!

Aquest mes de juliol els actors i actrius que faran possible Scaramouche, la nova producció de Dagoll Dagom comencen els seus entrenaments d’esgrima.

En aquest nou espectacle d’aventures, amor i revolució un dels elements més espectaculars serà l’ús de les espases. Per tal de formar els actors en aquest art, comptaran amb la col·laboració del mestre d’armes Jesús Esperanza. Un dels professionals amb més recorregut de l’estat espanyol, guardonat en diverses ocasions, membre de l’equip olímpic i responsable de l’entrenament dels protagonistes d’importants obres teatrals i cinematogràfiques.

Aprofitant aquesta extraordinària ocasió, Dagoll Dagom en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona  i la Federació Catalana d’Esgrima ofereix una masterclass d’esgrima escènica oberta i gratuïta a tothom. Una oportunitat única per poder fer un petit tast de les diferents tècniques i habilitats per endinsar-se en aquest elegant i intensa disciplina.

Anima’t a convertir-te en espadatxí!

Pots inscriure’t a : fce@esgrima.cat

Data: Dimarts 5 de juliol a les 16:30h

Lloc: Federació Catalana d’Esgrima

By |2016-07-25T18:19:29+02:00Juny 30th, 2016|General|Comentaris tancats a L’ESGRIMA ARRIBA A ‘SCARAMOUCHE’!