ROCAMORA TEATRE PRESENTA ‘SOLISTA’ A GRANADA I CONTINUA LA CREACIÓ D’’IDENTITATS’

//ROCAMORA TEATRE PRESENTA ‘SOLISTA’ A GRANADA I CONTINUA LA CREACIÓ D’’IDENTITATS’

ROCAMORA TEATRE PRESENTA ‘SOLISTA’ A GRANADA I CONTINUA LA CREACIÓ D’’IDENTITATS’

La tradicional ‘VERBENA CON TÍTERES’ de Granada, que enguany celebra la seva XIX edició, torna aquest 18 de juliol amb la representació de l’espectacle Solista a la Huerta de San Vicente, la que va ser residència d’estiu de la família de Federico García Lorca. Simultàniament, durant tot el mes de juliol, la companyia segueix treballant en la segona fase de creació de l’espectacle Identitats, ajustant les accions dramàtiques i coreogràfiques amb la música composada per InnoDB. L’espectacle, que s’estrenarà el 27 d’agost 2016, a les 22 hores, a l’Auditori Cal Sitjes d’Artés (Bages), ja està rebent les primeres ofertes de contractació internacional.

By |2016-07-25T18:58:55+02:00Juny 30th, 2016|General|Comentaris tancats a ROCAMORA TEATRE PRESENTA ‘SOLISTA’ A GRANADA I CONTINUA LA CREACIÓ D’’IDENTITATS’