La companyia de teatre Lazzigags estarà al Jove Teatre Regina de Barcelona, dins de la programació d’estiu per a joves, del 14 al 17 de juliol amb l’espectacle On vas, Hollis Jay?, una obra atemporal on els protagonistes viuen un viatge intern pels sentiments i pensaments de dos joves que descobreixen l’amor per primera vegada. Ell és el típic adolescent tímid que intenta buscar la manera de ‘lligar-se’ la noia. Ella, però, resulta tenir una bona disposició cap a ell, ser natural i directa dient el que vol i no vol. I això descol·loca en Hollis.

On vas, Hollis Jay? de Benjamin Bradford es va publicar el 1968 i des d’aleshores no ha deixat de representar-se per teatres i festivals dels Estats Units i la Gran Bretanya, esdevenint un clàssic dins del món anglosaxó del teatre juvenil.

Es poden comprar les entrades a la web del Jove Teatre Regina.