‘EL AMOR BRUJO’ DE LA FURA DELS BAUS ENCISARÀ BRASIL

//‘EL AMOR BRUJO’ DE LA FURA DELS BAUS ENCISARÀ BRASIL

‘EL AMOR BRUJO’ DE LA FURA DELS BAUS ENCISARÀ BRASIL

La versió furera de El Amor Brujo, dirigida per Carlus Padrissa, arriba a Brasil. L’obra de Manuel de Falla i Gregorio Martínez Sierra,  segons La Fura dels Baus serà al Theatro Municipal de São Paulo del 27 al 31 de juliol. L’òpera tindrà com a solista la cantaora Esperanza Fernández, el director musical Manuel Coves i el guitarrista Miguel Ángel Cortés.

El director Carlus Padrissa afirma que ‘El Amor Brujo és l’obra més universal, brillant i captivadora de Manuel de Falla. Fusiona el folklore andalús, -el gitano i flamenc- amb la música culta’.

La música crema amb força, fon esquemes i trenca tòpics. La Fura dels Baus vol trencar motlles igual que ho van fer els seus creadors. Serà un espectacle màgic en què intervindran de manera física l’aigua i el foc amb tota la seva càrrega hipnòtica, la força física dels moviments corporals, el poder evocador de les olors i el desbordament final de l’escenari provocat per la llum que, com el amor, pot superar qualsevol límit.

By |2016-07-25T19:26:34+02:00Juliol 25th, 2016|General|Comentaris tancats a ‘EL AMOR BRUJO’ DE LA FURA DELS BAUS ENCISARÀ BRASIL