La versió furera de El Amor Brujo, dirigida per Carlus Padrissa, arriba a Brasil. L’obra de Manuel de Falla i Gregorio Martínez Sierra,  segons La Fura dels Baus serà al Theatro Municipal de São Paulo del 27 al 31 de juliol. L’òpera tindrà com a solista la cantaora Esperanza Fernández, el director musical Manuel Coves i el guitarrista Miguel Ángel Cortés.

El director Carlus Padrissa afirma que ‘El Amor Brujo és l’obra més universal, brillant i captivadora de Manuel de Falla. Fusiona el folklore andalús, -el gitano i flamenc- amb la música culta’.

La música crema amb força, fon esquemes i trenca tòpics. La Fura dels Baus vol trencar motlles igual que ho van fer els seus creadors. Serà un espectacle màgic en què intervindran de manera física l’aigua i el foc amb tota la seva càrrega hipnòtica, la força física dels moviments corporals, el poder evocador de les olors i el desbordament final de l’escenari provocat per la llum que, com el amor, pot superar qualsevol límit.