LA CIA. PEPA PLANA PARTICIPARÀ A LA ‘FERIA DE TEATRO DE CASTILLA Y LEÓN’

//LA CIA. PEPA PLANA PARTICIPARÀ A LA ‘FERIA DE TEATRO DE CASTILLA Y LEÓN’

LA CIA. PEPA PLANA PARTICIPARÀ A LA ‘FERIA DE TEATRO DE CASTILLA Y LEÓN’

La Cia. Pepa Plana ha estat seleccionada a participar en la ‘19a Feria de Teatro de Castilla y León – Ciudad Rodrigo’, on estrenarà pel mercat estatal la seva nova creació Paradís pintat. Aquesta fira de referència per a les programacions teatrals del nord d’Espanya i Portugal, rep a cada edició més de 1.000 propostes i aquest any se’n programen 44. L’espectacle es representarà el 24 d’agost, a les 22:30 hores, al Patio de los Sitios.

By |2016-09-08T11:41:51+02:00juliol 26th, 2016|General|Comentaris tancats a LA CIA. PEPA PLANA PARTICIPARÀ A LA ‘FERIA DE TEATRO DE CASTILLA Y LEÓN’