L’espectacle Hotot de Marcel Tomàs & Cascai Teatre, que va rebre els premis BBVA 2014 de millor espectacle i millor intèrpret, es va poder veure el 10 de setembre a Parlavà, a les 22:00 hores, a la Pista d’aquest municipi gironí. El 18 de setembre també estarà a Girona, concretament al Casal de la localitat de Bordils, a les 19:00 hores.  Hotot és un espectacle protagonitzat pel Marcel Tomàs i també per un conill que li complica la vida.

La Banda del Teflón, l’última esbojarrada comèdia de la companyia, la podreu veure el 23 de setembre, a les 22:00 hores, a la Sala Nova del municipi gironí de Sant Jordi Desvalls. L’espectacle està protagonitzat per uns personatges estrellats que parlen de la vida i de coses quotidianes. Són savis de de tertúlies de cafè, i tan humans i pelacanyes com nosaltres.