El 27 d’agost de 2016, la companyia Rocamora Teatre va estrenar el seu nou espectacle Identitats, a l’Auditori Cal Sitjes d’Artés (Bages). El públic va quedar gratament sorprès per la originalitat i singularitat de la proposta escènica, on una marioneta nua, sense rostre, neix i mor en escena. En el decurs de la seva efímera existència, adopta diferents màscares larvàries, cadascuna de les quals li marquen la manera de ser i fer, assumint així les identitats que li vénen prefigurades per aquestes. L’essència més pura de la marioneta va endinsar als espectadors en una recerca dramàtica emocionant i sorprenent de la seva existència, on aquesta va evolucionar sota diverses coreografies contemporànies, amb música electrònica, ambients de llum i video-fons.

Identitats és un espectacle de mitjà format, interior, sense paraules, per a joves i adults, interpretat per un actor i una marioneta de vint-i-set fils amb sis màscares.