LAZZIGAGS OBRIRÀ UN NOU CENTRE DE FORMACIÓ I D’ASSAIG

//LAZZIGAGS OBRIRÀ UN NOU CENTRE DE FORMACIÓ I D’ASSAIG

LAZZIGAGS OBRIRÀ UN NOU CENTRE DE FORMACIÓ I D’ASSAIG

La companyia Lazzigags obrirà a l’octubre un nou centre de formació d’arts escèniques i espai d’assaig al barri barceloní de Sants: un lloc on formar-se i un punt de trobada per a professors, actors i professionals del sector.

Des del primer moment, un dels objectius principals de la companyia ha estat la difusió teatral. D’aquesta manera, l’Espai Lazzigags oferirà una programació de qualitat que atén a tots els públics i nivells de formació; i, també, posarà a disposició les seves aules per aquelles companyies i professionals que no disposin d’un espai on desenvolupar-se i créixer.

L’Espai Lazzigags serà un centre a peu de carrer dins del barri popular i emblemàtic de Sants, accessible a tots els veïns de la ciutat i per a tots aquells que vulguin entrar en contacte amb les arts escèniques i aprofundir els seus coneixements.

By |2016-10-24T13:50:06+02:00setembre 9th, 2016|General|Comentaris tancats a LAZZIGAGS OBRIRÀ UN NOU CENTRE DE FORMACIÓ I D’ASSAIG