JOGLARS ESTRENA ‘ZENIT’ AL TEATRE LOPE DE VEGA DE SEVILLA

//JOGLARS ESTRENA ‘ZENIT’ AL TEATRE LOPE DE VEGA DE SEVILLA

JOGLARS ESTRENA ‘ZENIT’ AL TEATRE LOPE DE VEGA DE SEVILLA

Joglars estrena el seu nou espectacle Zenit: La realidad a su medida, el 20 d’octubre, al Teatre Lope de Vega de Sevilla. Aquest cop, Joglars centra la seva mirada en els mitjans de comunicació, veiem el dia a dia d’un gran diari, anomenat Zenit. Observem els secrets de les seves oficines, als seus periodistes convertits en media workers, l’enfrontament entre el periodisme ètic i la voracitat del medi, etc.

L’espectacle explica que el periodisme va néixer de la necessitat de transmetre informació vital per a la societat, però poc a poc s’ha convertit en un negoci de l’entreteniment. La seva quota de poder i influència és proporcional al nombre de vendes. No importen ni l’ètica ni la moral, l’objectiu és assossegar a la massa, tenir-la en suspens, addicta a l’última hora.

By |2016-10-24T14:56:16+02:00setembre 27th, 2016|General|Comentaris tancats a JOGLARS ESTRENA ‘ZENIT’ AL TEATRE LOPE DE VEGA DE SEVILLA