‘LA BERTA I EL SEU ROBOT’ INICIA NOVA TEMPORADA

//‘LA BERTA I EL SEU ROBOT’ INICIA NOVA TEMPORADA

‘LA BERTA I EL SEU ROBOT’ INICIA NOVA TEMPORADA

La Berta i el seu Robot de la companyia Lazzigags inicia temporada amb una programació per centres escolars. Actuarà a l’Auditori La Gorga de Palamós i al Centre Cultural de Llançà els dies 9 i 25 de novembre, respectivament. Les funcions de l’espectacle infantil seran a les 9:00 h i 11:00 h del matí a Palamós, i a les 9.00 h a Llançà.

L’espectacle està interpretat per Marta Fíguls – la Berta– i Lluís Garrido – el Robot–, i està basat en el conte En Ricard i el seu Robot de l’escriptor Esteban Martín. Aquest és un espectacle per als petits de casa on es destaquen els valors de la imaginació, la creativitat i l’optimisme.

By |2016-11-23T17:42:21+02:00Octubre 24th, 2016|General|Comentaris tancats a ‘LA BERTA I EL SEU ROBOT’ INICIA NOVA TEMPORADA