CARLES CAÑELLAS PARTICIPA AL SIMPOSI ‘DRAMATÚRGIES DE L’OBJECTE’

//CARLES CAÑELLAS PARTICIPA AL SIMPOSI ‘DRAMATÚRGIES DE L’OBJECTE’

CARLES CAÑELLAS PARTICIPA AL SIMPOSI ‘DRAMATÚRGIES DE L’OBJECTE’

El director de Rocamora Teatre farà una ponència on, juntament amb els artistes: Mal Pelo, David Espinosa, Urbez + Roland Olbeeter, Marcel·lí Antúnez, BeAnotherLab i Iker Vicente, exposarà els seus procediments de treball a l’entorn del Teatre d’Objectes.

Carles Cañellas parlarà de les dramatúrgies dels espectacles: Air Mail (1985), en el qual, amb una narrativa cinematogràfica usava actors, objectes i titelles de diferents tècniques, en escales micro i macro; Petits Suïcidis (2000) on recrea aquest clàssic del Teatre d’Objectes en estat pur; i del recentment estrenat Identitats (2016) de Teatre-Dansa en el que una marioneta ens endinsa en una recerca dramàtica emocionant i sorprenent de la seva pròpia existència, evolucionant sota coreografies contemporànies, amb música electrònica, ambients de llum i video-backgrounds.

El simposi, que organitza l’IF Barcelona conjuntament amb l’Institut del Teatre, es celebra els dies 3 i 4 de novembre de 2016 a l’institut del Teatre de Barcelona.

By |2016-11-23T17:35:16+02:00Octubre 24th, 2016|General|Comentaris tancats a CARLES CAÑELLAS PARTICIPA AL SIMPOSI ‘DRAMATÚRGIES DE L’OBJECTE’