La Fura dels Baus dirigirà un centenar de treballadors de La Fageda, en un espectacle que es podrà veure el proper 12 de novembre dins del Festival Lluèrnia d’Olot. Un total de 42 persones ballaran una coreografia penjades d’una grua a 40 metres d’altura. La resta els acompanyaran movent-se des del peu de la torre.

Un espectacle que demostra com molta gent junta acaba fent un gran equip. El projecte té com a finalitat dur a escena un element lúdic-terapèutic a través de l’acció de la Xarxa Humana Dreams. El seu objectiu és la cohesió i el treball en equip entre persones amb discapacitat i els seus educadors, teixint així un vincle emocional i de proximitat gràcies a les coreografies aèries.

Dreams es podrà veure el dissabte 12 de novembre, a dos quarts vui de la tarda, al Firalet d’Olot. A l’espectacle hi col·laboren els Ministrers de l’Escola de Música d’Olot i el Pim Pam Pum Foc. Aquest muntatge de La Fura es va crear a partir de la seva experiència en els Jocs Paralímpics de Londres i ja s’ha vist en algunes ciutats catalanes.