SOL PICÓ SEGUEIX GIRANT AL NOVEMBRE

//SOL PICÓ SEGUEIX GIRANT AL NOVEMBRE

SOL PICÓ SEGUEIX GIRANT AL NOVEMBRE

Sol Picó estarà a l’IETM de València, presentant un petit esbós del nou projecte en procés, que estrenarà a l’octubre del 2017, al Mercat de les Flors, i on parlarà de la masculinitat i el seu entorn. Serà el 4 de novembre, a les 19:00h, al Teatre Musical de València.

El 27 de novembre, Sol Picó estará actuant dins de la programació del Teatro Principal de Zaragoza a les 20:30h amb We,Women, on el paper de la dona en la societat global ocupa l’espai central de la seva reflexió. Per això, l’artista va demanar a ballarines d’orígens geogràfics diversos que intentessin parlar sobre la identitat femenina arreu del món. Es va convocar a Shreyashee Nag (ballarina tradicional índia que barreja amb dansa contemporània), a més de l’expressiu butoh japonès de Minako Seki o la dansa de fusió africana de Julie Dossavi. El resultat és un potent còctel que navega entre la tradició i la modernitat, entre la denúncia i el lirisme.

By |2016-11-23T17:32:30+02:00octubre 24th, 2016|General|Comentaris tancats a SOL PICÓ SEGUEIX GIRANT AL NOVEMBRE