DAGOLL DAGOM LLANÇA EL DISC I EL LLIBRE DE L’ESPECTACLE ‘SCARAMOUCHE’

//DAGOLL DAGOM LLANÇA EL DISC I EL LLIBRE DE L’ESPECTACLE ‘SCARAMOUCHE’

DAGOLL DAGOM LLANÇA EL DISC I EL LLIBRE DE L’ESPECTACLE ‘SCARAMOUCHE’

Dagoll Dagom segueix amb les seves funcions del gran musical Scaramouche al Teatre Victòria de Barcelona, però a partir d’aquest mes et podràs endur l’espectacle a casa, ja que surt a la venda el llibre escrit pel director Joan Lluís Bozzo amb el diàleg de l’obra. També es publica el disc amb les cançons composades pel mestre Albert Guinovart, i les lletres escrites pel mateix director, i per en David Pintó i en Joan Vives. La compra d’aquests articles i molts més es pot fer a la botiga del Teatre Victòria durant les representacions.

By |2017-01-24T19:57:39+02:00novembre 23rd, 2016|General|Comentaris tancats a DAGOLL DAGOM LLANÇA EL DISC I EL LLIBRE DE L’ESPECTACLE ‘SCARAMOUCHE’