SOL PICÓ AMB UN FEBRER PLE

//SOL PICÓ AMB UN FEBRER PLE

SOL PICÓ AMB UN FEBRER PLE

Sol Picó estarà el 4 de febrer, al Centre Cultural del Sortidor (Barcelona),  a les 19 h, presentant la seva Conferència Ballada, on la ballarina ens descobrirà la seva trajectòria de vida personal i professional, i ens mostrarà com és el seu procés d’inspiració i de creació: una oportunitat única d’apropar-nos a descobrir la cultura de l’esforç, que ens animarà a no desistir dels somnis i a sensibilitzar-nos en aquest art, la dansa contemporània.

A més, del 20 al 24, Sol Picó estarà donant un workshop de tècnica i llenguatge escènic a l’Acadèmia Nacional de Dansa de Roma (Itàlia).

La companyia també seguirà volant amb One Hit Wonders, amb noves cites per gaudir d’aquest vol directament al fracàs i a la felicitat plena. El 18 estaran a Juneda (Lleida), al Teatre Foment, a les 21h; i el 25 i 26, a Alacant (València), al Teatre Arniches.

By |2018-12-17T11:07:00+02:00gener 24th, 2017|General|Comentaris tancats a SOL PICÓ AMB UN FEBRER PLE