‘SCARAMOUCHE’ ACABA LES FUNCIONS EL 9 D’ABRIL

//‘SCARAMOUCHE’ ACABA LES FUNCIONS EL 9 D’ABRIL

‘SCARAMOUCHE’ ACABA LES FUNCIONS EL 9 D’ABRIL

Scaramouche, l’últim gran muntatge musical de Dagoll Dagom, s’acomiada del Teatre Victòria de Barcelona el 9 d’abril. A l’espectacle en el qual han treballat més de 200 professionals, s’han pogut veure lluites d’espases, coreografies i una gran escenografia i vestuari.

Per les funcions realitzades des de l’estrena portada a terme en el mes de setembre de 2016, han passat més de 120.000 espectadors que han gaudit de la història d’Scaramouche, ambientada en la revolució francesa, muntatge que arriba doncs a la seva fi, ja que la companyia no farà cap gira posterior amb l’espectacle.

By |2017-04-27T08:33:10+02:00març 30th, 2017|General|Comentaris tancats a ‘SCARAMOUCHE’ ACABA LES FUNCIONS EL 9 D’ABRIL