Rocamora Teatre estarà pròximament en diversos festivals internacionals. La companyia representarà l’espectacle Solista, en el Festival Internacional de Teatre de Titelles ‘Titirimundi’. Les actuacions seran a Segòvia els dies 11 de maig, a les 19 hores, a l’atri de la església Nueva Segovia; i el 14 de maig, a les 19 hores, a la plaça Santa Eulàlia, i s’estendran per diversos pobles i ciutats de Castella i Lleó en un ampli programa d’activitats. Dins del ‘XIX Festival Internacional de Teatro con Títeres, Objetos y Visual – FITTOV’, Rocamora Teatre oferirà, el 27 de maig, en el Teatro Alhambra de Granada, a les 21 hores, el muntatge Identitats. Posteriorment, la companyia viatjarà a la Xina, per representar aquest últim espectacle durant la primera setmana de juny, en el ‘2nd International Asia-Pacific Puppetry Festival’ de Nanchong.