SARRUGA PRODUCCIONS A GRANOLLERS

//SARRUGA PRODUCCIONS A GRANOLLERS

SARRUGA PRODUCCIONS A GRANOLLERS

Sarruga Produccions estarà el 27 de maig en dos dels esdeveniments que es realitzaran en el marc de La Passada de l’Ascensió de Granollers. A les 11:00 hores es podrà veure una exposició dels diversos elements que participaran en l’animació i la cercavila que es desenvoluparan, a la tarda, per diverses places del centre d’aquest municipi. Concretament, de la companyia es podran veure la mantis i la formiga que formen part de l’espectacle Insectes. A les 18:00 hores començarà l’animació itinerant de Sarruga Produccions. Una hora després, s’iniciarà la cercavila que es portarà a terme des de la plaça de Perpinyà fins a la plaça de La Corona.

By |2017-05-25T10:47:29+02:00Abril 27th, 2017|General|Comentaris tancats a SARRUGA PRODUCCIONS A GRANOLLERS