‘EMBROSSA’T’ A MEDINA DEL CAMPO (VALLADOLID)

/, portada/‘EMBROSSA’T’ A MEDINA DEL CAMPO (VALLADOLID)

‘EMBROSSA’T’ A MEDINA DEL CAMPO (VALLADOLID)

La companyia Addaura Teatre Visual representarà l’espectacle Embrossa’t, el 24 de novembre, a les 19 h, a l’Auditori de Medina del Campo (Valladolid). Aquesta obra basada en la poesia visual de Joan Brossa, i que compta amb el suport i l’assessorament de la fundació de l’artista, barreja dansa, màgia, objectes, projeccions, titelles i ombres. A més, l’espectacle va ser finalista dels Premis Max 2018 en la categoria de millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar.

Més informació sobre l’espectacle en aquest enllaç.

 

By |2019-10-22T11:36:36+02:00Octubre 22nd, 2019|General, portada|Comentaris tancats a ‘EMBROSSA’T’ A MEDINA DEL CAMPO (VALLADOLID)