GIRA DE ‘MAREMAR’ PER CATALUNYA I VALÈNCIA

//GIRA DE ‘MAREMAR’ PER CATALUNYA I VALÈNCIA

GIRA DE ‘MAREMAR’ PER CATALUNYA I VALÈNCIA

Després d’iniciar la gira de l’espectacle Maremar, a finals de gener, a Palma de Mallorca, la companyia Dagoll Dagom oferirà l’espectacle en diverses sales catalanes i valencianes en el mes de febrer. L’espectacle es podrà veure en aquestes dates i espais: el dia 1, al Teatre Tarragona; el 2, al Gran Teatre de La Passió de Cervera; el 9, al Teatre Echegaray d’Ontinyent; el 14, al Teatre de La Llotja de Lleida; el 22, al Teatre Serrano de Gandia; i el 29, al Teatre Fortuny de Reus.

Podeu consultar més informació sobre l’espectacle en aquest web.

By |2020-02-21T12:17:04+02:00gener 21st, 2020|General|Comentaris tancats a GIRA DE ‘MAREMAR’ PER CATALUNYA I VALÈNCIA