‘EL COMEDIANT’ DE MARCEL TOMÀS ARRIBA AL PARAL·LEL  BARCELONA

//‘EL COMEDIANT’ DE MARCEL TOMÀS ARRIBA AL PARAL·LEL  BARCELONA

‘EL COMEDIANT’ DE MARCEL TOMÀS ARRIBA AL PARAL·LEL  BARCELONA

El Comediant, l’últim espectacle de Marcel Tomàs -clown, mim, actor polifacètic, showman, cantant i pillastre- és, com ell mateix, un fantàstic Totum revolutum, un enginyós i divertidíssim espectacle que després d’una exitosa gira, s’estrena a Barcelona al febrer. La sala Barts Club acollirà les funcions del 3 de febrer al 3 de març, tots els diumenges, a les 19:30 h.

“Marcel Tomàs nunca falla. Tiene alma de clown, una cara que parece diseñada para la broma y recursos de sobra para seducir a un público amplio, heterogéneo…” Rafael Gallego. Diario de Mallorca. Abril 2018.

By |2019-01-22T18:15:21+02:00desembre 20th, 2018|General|Comentaris tancats a ‘EL COMEDIANT’ DE MARCEL TOMÀS ARRIBA AL PARAL·LEL  BARCELONA