La Companyia de Comediants La Baldufa actuarà amb l’espectacle Mon pare és un ogre a Teatralia, el prestigiós festival d’arts escèniques de Madrid per a nens i joves, entre el 14 i 31 de març del 2019 amb un total de 4 actuacions. Cal destacar que l’actuació es realitzarà dins del marc ‘Encuentros en Teatralia’, unes jornades només per a professionals.

Mon pare és un ogre també acaba d’estar amb èxit a FETEN, Fira de teatre per a nens i nenes de Gijón, el passat mes de febrer. En aquesta mateixa fira, el 2015, La Baldufa es va endur els premis Millor Espectacle i Millor Direcció per Pinocchio. Aquests reconeixements els van obrir moltes portes, com el viatge que realitzarà l’espectacle al març a Gal·les. És la primera vegada que la companyia visita aquest país i ho farà dins de l’Agor Drysau Festival, on actuarà del 19 al 22 en diferents localitats.