El món de la cultura està patint l’efecte del coronavirus i les funcions que les companyies de teatre i dansa havien de realitzar al març i a l’abril han estat cancel·lades. Aquesta situació es pot allargar, ja que també s’estan ja anunciant anul·lacions pels mesos de maig i juny. Des que va començar la crisi, a mitjans de març, gairebé 200 representacions de companyies de CIATRE han estat cancel·lades.

Des de la nostra entitat s’està treballant per pal·liar, en la mesura que sigui possible, els greus efectes d’aquesta aturada. De fet, l’entitat està mantenint converses amb totes les administracions públiques perquè s’estableixi l’obligatorietat de reprogramar aquestes actuacions quan la situació millori.

D’altra banda, amb les funcions cancel·lades proliferen les iniciatives per mantenir activa la cultura, com ara la de la companyia La Baldufa que us proposa veure el seu documental 267 dies amb 3 pallassos, on podreu descobrir les diferents fases creatives del seu últim espectacle Bye Bye Confetti.

Per amenitzar el confinament també us proposem visualitzar els vídeos realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, iniciativa creada per fomentar i crear nous públics:

Bloc 1 (Cascai Teatre, Lazzigags i T de Teatre)

Bloc 2 (Dagoll Dagom, Cia. Pepa Plana i Guerrilla Produccions)

Bloc 3 (Els Joglars, La Fura dels Baus i Sarruga Produccions)

Bloc 4 (Addaura Teatre Visual, Camut Band i Tricicle)