La petita malumaluga estrenarà, el 16 de juliol, en el marc del Festival Grec, Bob Marley for babies. Aquest espectacle que es podrà veure en el Mercat de les Flors de Barcelona, forma part d’una trilogia fruit de l’interès de la companyia per reflexionar sobre el que han aportat a la societat les principals icones musicals del s. XX. Amb aquesta nova proposta, La petita malumaluga realitza una desconstrucció de les lletres i les músiques del cantant jamaicà, Bob Marley, per explicar les diferents etapes vivencials de la dona, a partir del missatge que se’n desprèn de les seves cançons, fugint del llenguatge explícit i apostant, com ja és habitual en les seves creacions, per un llenguatge contemporani. Bob Marley for babies també es representarà, en el Festival Grec, els dies 17 i 18 de juliol.

De la primera part de la trilogia, Bitels per a nadons, tribut a The Beatles que va ser creat fa 5 anys, s’han realitzat diverses gires internacionals i 600 funcions. A més, l’espectacle ha estat vist per més de 70.000 espectadors.