‘PENÈLOPE’ DE LA CIA. PEPA PLANA A FREIBURG

//‘PENÈLOPE’ DE LA CIA. PEPA PLANA A FREIBURG

‘PENÈLOPE’ DE LA CIA. PEPA PLANA A FREIBURG

La Cia. Pepa Plana  està immersa en la preparació de la propera Internationale Kulturbörse de Freiburg que es realitzarà del 25 al 28 de gener 2016.  Aquesta és la fira més important de les arts escèniques destinada principalment al mercat alemany. En aquest cas, la Cia.Pepa Plana ha estat seleccionada per a fer-hi un fragment en format showcase de l’espectacle Penèlope. La Generalitat de Catalunya, en el marc de ‘Catalunya Creativa’ instal·larà un estand  a la fira que acollirà a vàries companyies catalanes, entre elles la de la companyia Pepa Plana.

Per a més informació:

www.pepaplana.cat

By |2016-05-05T17:28:49+00:00Novembre 16th, 2015|General|0 Comments

Leave A Comment