Ciatre és una associació de companyies de teatre professional de Catalunya creada l’any 1996 amb la finalitat d’enfortir i preservar un estil independent i privat de creació, gestió i difusió d’espectacles teatrals.
Les companyies associades, algunes de les quals porten més de quaranta anys d’història i milions d’espectadors a tot el món, són creadores, productores i distribuïdores dels seus propis espectacles.

El projecte CIATRE, Catalan Theatre Worldwide ha nascut per donar resposta a un dels principals objectius de l’associació: fer sentir la veu del Teatre català arreu del món, utilitzant la força de la creativitat i el poder de la imaginació.

Ciatre pretén establir un flux de venda, compra i intercanvi de producció i creativitat teatral de les companyies catalanes amb la resta del món. Els productes que s’ofereixen són: creativitat; guionatge i autoria; producció d’espectacles; produccions audiovisuals (creativitat teatral a la televisió i cinema); gestió d’esdeveniments lúdico-culturals; escenografia; promoció internacional d’artistes catalans; introducció d’artistes estrangers a Catalunya, i noves tecnologies aplicades al teatre.

En aquest enllaç podeu veure el vídeo de les companyies integrants de l’entitat.

Ciatre, Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya

Presidenta: Susana Lloret
Contacte: Maribel Tomás
ciatre@ciatre.com
Adreça: c/ Consell de Cent, 240 Pral. 2a
08011 – Barcelona
Tel.: 933 011 725

Projecte Catalan Theatre Worldwide

Contacte: Maribel Tomás
info@ciatre.com
Adreça: c/ Consell de Cent, 240 Pral. 2a
08011 – Barcelona
Tel.: 933 011 725