Cascai Teatre farà, amb tres dels seus espectacles, una extensa gira per Catalunya durant el mes d’abril. Un Tal Quixot es podrà veure, el 6, al Centre Cívic de Sant Julià de Ramis (Girona), a les 20 h; el 13, al Casal de Calaf (Barcelona), a les 19.30 h; i el 19, al Local Polivalent de Sant Jordi Desvalls (Girona), a les 22.30 h (les entrades estaran a la venda a la taquilla d’aquesta sala el mateix dia de la funció). Juguem? es representarà el 7, a La Granyota d’Ultramort (Girona), a les 17 h i 18.15 h; el 13, al Centre Cívic Nord d’Igualada (Barcelona), a les 10 h i a les 12 h (l’obra està programada dins de la Mostra d’Igualada); el 21, al Teatre Ateneu-Borges de Tàrrega (Lleida), a les 17 h; i el 28, al Teatre Margarida Xirgu de Badalona (Barcelona), a les 17 h i a les 18.30 h. La companyia farà una funció de l’obra Els Colors de Duke Ellington, el 14, a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo de Masquefa (Barcelona), a les 18 h. L’entrada és gratuïta.