ÀLEX OLLÉ REINTERPRETA ‘NORMA’ A LA ROYAL OPERA HOUSE

//ÀLEX OLLÉ REINTERPRETA ‘NORMA’ A LA ROYAL OPERA HOUSE

ÀLEX OLLÉ REINTERPRETA ‘NORMA’ A LA ROYAL OPERA HOUSE

El furero Àlex Ollé torna a la càrrega amb la direcció d’una nova producció de Norma per a The Royal Opera House. La Fura dels Baus obrirà la temporada de l’òpera londinenca aportant modernitat a aquest conte atemporal d’amor, rivalitat i traïció, en el context bèl·lic d’una fanàtica societat religiosa. L’òpera es va estrenar el 12 de setembre i es representarà en 7 ocasions més fins al 8 d’octubre.

Presentada el 1831, la Norma de Bellini, amb una música d’un lirisme absolutament colpidor que es manifesta en tota la seva plenitud en la famosíssima Casta diva, narra una història de regust plenament romàntic. Norma, Adalgisa i Pollione, les sacerdotesses bàrbares i el procònsol romà que encarnen el triangle protagonista, s’enfronten a una terrible història d’amor absolut en un escenari que representa els boscos cèltics, els temples antics dels druides, barrancs i cavernes on es reuneixen els guerrers i, al final de l’òpera, la pira on s’immolen els amants.

By |2016-09-27T10:16:02+02:00Setembre 8th, 2016|General|Comentaris tancats a ÀLEX OLLÉ REINTERPRETA ‘NORMA’ A LA ROYAL OPERA HOUSE