‘AFRODITA Y EL JUICIO DE PARÍS’ ENCETARÀ EL FESTIVAL SUCEDE DE GUADALAJARA

//‘AFRODITA Y EL JUICIO DE PARÍS’ ENCETARÀ EL FESTIVAL SUCEDE DE GUADALAJARA

‘AFRODITA Y EL JUICIO DE PARÍS’ ENCETARÀ EL FESTIVAL SUCEDE DE GUADALAJARA

La Fura del Baus viatjarà a Guadalajara (Mèxic) per inaugurar el ‘Festival Sucede’ amb el macroespectacle Afrodita y el juicio de París. Serà una única funció que donarà el tret de sortida d’aquest reconegut festival mexicà el 8 d’octubre, i per la seva realització es buscarà participació local. La convocatòria, així com el programa complet d’activitats, horaris i localitzacions es pot consultar al web del festival.

L’obra, dirigida per Pera Tantiñá, serà un macroespectacle de música i vídeo que posseirà tota la màgia. A més a més, Afrodita y el juicio de París comptarà amb participants locals. I és que el muntatge dóna gran importància al factor humà, necessari per fer possible aquest impressionant show de 55 minuts de durada.

By |2016-10-24T14:50:02+02:00setembre 27th, 2016|General|Comentaris tancats a ‘AFRODITA Y EL JUICIO DE PARÍS’ ENCETARÀ EL FESTIVAL SUCEDE DE GUADALAJARA