TEATRO DE LOS SENTIDOS PORTA A SHU-WING A BARCELONA

//TEATRO DE LOS SENTIDOS PORTA A SHU-WING A BARCELONA

TEATRO DE LOS SENTIDOS PORTA A SHU-WING A BARCELONA

Teatro de los Sentidos torna d’Austràlia carregada de tallers i formació. El 28, 29 i 30 de novembre, la companyia ofereix un excepcional workshop per a professionals, on Tang Shu-Wing, un dels directors amb més talent de Hong Kong, treballarà sobre la ‘acció – no acció’ al costat Enrique Vargas, director de la companyia.

A més, durant el mes de novembre hi ha programats dos tallers més: ‘L’art sonor i el silenci’ per al 11, 12 i 13 de novembre, dins el cicle de monogràfics anual que ofereix la companyia; també la participació al Festival Simbiòtic el 25 de novembre amb un taller sobre l’experiència del teatre a través dels sentits, ja que en aquest festival es promouen les arts escèniques accessibles.

Per acabar el mes amb més formació, l’últim cap de setmana s’inicia la vuitena edició del postgrau coproduït per la Fundació Universitat de Girona.

By |2016-11-23T17:28:40+02:00octubre 24th, 2016|General|Comentaris tancats a TEATRO DE LOS SENTIDOS PORTA A SHU-WING A BARCELONA